Регіональні семінари по презентації новинок в місті Краматорськ

Regional seminars on the presentation of new products in the city of Kramatorsk

Представники ТОВ «Мірконд», ексклюзивного дилера кондиціонерів і кліматичних систем Idea в Україні, організували і провели серію весняних регіональних дилерських семінарів для партнерів.

25 березня 2019 відбувся черговий семінар в місті Краматорськ
(Бізнес-центр SA & Ga)

У програмі семінару була проведена презентація модельного ряду кліматичної техніки Idea Pro, після виступу лектора відбувалося активне спілкування з відповідями на питання і обговоренням особливостей ринку в сезонах 2018-2019 рр.

В кінці семінару, серед його учасників було проведено розіграш призів:

  • инверторного кондиціонера MIDEA;
  • робота-пилососа XIAOMI;
  • повербанков XIAOMI;
  • очищувачів повітря IDEA.

Після закінчення всіх заходів відбувся фуршет, де тривало дружнє і неформальне спілкування та обмін думками. Всі гості, які відвідали семінар, отримали каталоги з технічною інформацією по новинках побутових, напівпромислових і промислових систем, де описано багато інновацій в модельному ряду обладнання Idea Pro, які будуть поставлятися в Україну, так само докладно представлена ​​інформація про серію спліт-систем Idea Pro 2019 року, а саме: серію Brilliant і Diamond.

Idea Pro Brilliant full DC-inverter - новітня серія з глянцевим корпусом внутрішнього блоку, прихованим LED-дисплеєм, зі спеціальним покриттям теплообмінників "Golde Fin", з класом енергоефективності "A ++" (для режиму охолодження). Може опціонально оснащуватися модулем Wi-Fi управління.

Серія Diamond це сучасна, функціональна серія моделей кондиціонерів з приємним дизайном, c можливістю управління по WiFi (функція «WiFi Ready» - опція).

Спасибі всім, хто знайшов можливість відвідати семінар. Нам завжди приємно бачити Вас і обмінюватися ідеями по створенню кращих позицій в бізнесі, заснованих на сучасних продуктах і інноваціях наших бізнес-партнерів. Щиро сподіваємося, що сезон 2019 буде успішним і продуктивним. Ми плануємо і надалі враховувати всі переваги і інтереси наших покупців і партнерів звучать під час наших зустрічей, завжди будемо намагаємося створити наше співробітництво більш продуктивним і взаємовигідним.

Всім, хто зробить свій вибір на користь систем Idea гарантуємо отримання максимально комфортного мікроклімату в ваших будинках і офісах.