Midea створює нові стандарти VRF

CR

Компанія Midea взяла участь у всесвітній конференції по стандартам систем VRF, що пройшла в Шанхаї в квітні 2019 року.

На конференції понад 40 виробників кліматичної техніки обговорювали перспективи систем VRF і актуальні напрямки розвитку цього обладнання. Конференція пройшла за підтримки AHRI, великої галузевої організації в області кондиціонування, опалення та промислового охолодження.

Компанія Midea брала участь також в організації заходу. Midea виробляє центральні інтелектуальні системи кондиціонування VRF вже більше 20 років і дуже зацікавлена ​​в розвитку технологій і в появі нових галузевих стандартів. Перша система VRF Midea побачила світ в 1999 році. З тих пір компанія освоїла безліч нових технологій і домоглася значних успіхів у цій галузі. Так, ресурс ChinaIOL, що спеціалізується на дослідженнях в області виробництва, назвав компанію першим китайським брендом VRF, а Euromonitor свідчить, що компанія лідирує серед китайських з експорту систем.

Щорічно компанія Midea CAC інвестує близько 5% виручки від продажів в НДДКР, і завдяки цим постійним зусиллям сьогодні у компанії понад 1700 патентів, всі з яких успішно застосовуються на виробництві та при розробці нових продуктів. Хороший приклад цьому - системи VRF V6, які підірвали ринок в 2017 році.