Regional seminars on the presentation of new products in the city of Chernivtsi

Regional seminars on the presentation of new products in the city of Chernivtsi

Представники ТОВ «Мірконд», ексклюзивного дилера кондиціонерів і кліматичних систем Idea в Україні, організували і провели серію весняних регіональних дилерських семінарів для партнерів.

19 березня 2019 року відбувся черговий семінар в місті Чернівці
(Преміум Готель)

У програмі семінару була проведена презентація модельного ряду кліматичної техніки Idea Pro, після виступу лектора відбувалося активне спілкування з відповідями на питання і обговоренням особливостей ринку в сезонах 2018-2019 рр.

В кінці семінару, серед його учасників було проведено розіграш призів:

  • инверторного кондиціонера MIDEA;
  • робота-пилососа XIAOMI;
  • повербанков XIAOMI;
  • очищувачів повітря IDEA.

Після закінчення всіх заходів відбувся фуршет, де тривало дружнє і неформальне спілкування та обмін думками. Всі гості, які відвідали семінар, отримали каталоги з технічною інформацією по новинках побутових, напівпромислових і промислових систем, де описано багато інновацій в модельному ряду обладнання Idea Pro, які будуть поставлятися в Україну, так само докладно представлена ​​інформація про серію спліт-систем Idea Pro 2019 року, а саме: серію Brilliant і Diamond.

Idea Pro Brilliant full DC-inverter - новітня серія з глянцевим корпусом внутрішнього блоку, прихованим LED-дисплеєм, зі спеціальним покриттям теплообмінників "Golde Fin", з класом енергоефективності "A ++" (для режиму охолодження). Може опціонально оснащуватися модулем Wi-Fi управління.

Серія Diamond це сучасна, функціональна серія моделей кондиціонерів з приємним дизайном, c можливістю управління по WiFi (функція «WiFi Ready» - опція).

Спасибі всім, хто знайшов можливість відвідати семінар. Нам завжди приємно бачити Вас і обмінюватися ідеями по створенню кращих позицій в бізнесі, заснованих на сучасних продуктах і інноваціях наших бізнес-партнерів. Щиро сподіваємося, що сезон 2019 буде успішним і продуктивним. Ми плануємо і надалі враховувати всі переваги і інтереси наших покупців і партнерів звучать під час наших зустрічей, завжди будемо намагаємося створити наше співробітництво більш продуктивним і взаємовигідним.

Всім, хто зробить свій вибір на користь систем Idea гарантуємо отримання максимально комфортного мікроклімату в ваших будинках і офісах.