Регіональні семінари по презентації новинок в місті Запоріжжя

Regional seminars on the presentation of new products in the city of Zaporizhzhia

Представники ТОВ «Мірконд», ексклюзивного дилера кондиціонерів і кліматичних систем Idea в Україні, організували і провели серію весняних регіональних дилерських семінарів для партнерів.

13 березня 2019 року стався очевидний семінар у місті Запорожье
(Готель «Інтурист»)

У програмі семінара була проведена презентація модельного ряду кліматичних технік Idea Pro, після виходу на серію лектора відбулося активне громадське спілкування з питаннями та обстеженням особливостей ринки в сезонах 2018-2019 рр.

У концесі Семінара, серед його учасників було перевірено розіграли призов:

  • інверторного кондиціонера MIDEA;
  • робота-пилесоса XIAOMI;
  • повербанков XIAOMI;
  • очищайте повітря повітря IDEA.

Після закінчення всіх мероприятий стан був фуршет, де продовжував дружнє і неформальне суспільство і обмен думками. Всі гості, які відвідували семінар, отримали каталоги з технічною інформацією за новинками повсякденних, напівпромислових та промислових систем, де описано багато інновацій у модельному ряду обладнання обладнання Idea Pro, які будуть розміщені в Україні, а також будуть детально представлені інформації про серії спліт-систем Idea Pro 2019 р., А саме: серію Brilliant і Diamond.

Idea Pro Brilliant full DC-inverter - нова серія з глянцевим корпусом внутрішнього блоку, скритий світлодіодний дисплей, з особливим покриттям теплообмінників "Golde Fin", з класом енергоефективності "A ++" (для режиму охолодження). Можливість опціонально оснащати модуль Wi-Fi управління.

Серія Diamond - це сучасна, функціональна серія моделей кондиціонерів з приємним дизайнером, з можливістю управління по Wi-Fi (функція «WiFi Ready» - опція).

Спасибо всем, кто наш доступность відвідував семінар. Нам завжди приємно бачити Вас і зауважувати ідеї щодо створення кращих позицій у бізнесі, заснованих на сучасних продуктах та інноваціях наших бізнес-партнерів. Іскренне надеемся, що сезон 2019 буде успішним і продуктивним. Ми плануємо і в дальнейшем вчителів усі бажаючі та цікаві наші покупці та партнери звучать у наших зустрічах, завжди будемо старатися створити нашого співробітництва більш продуктивним та взаємодіючим.

Всім, хто домігся свого вибору у використанні системи Ідея гарантує напіввиробництво максимально комфортного мікроклімата у ваших домах та офісах.